Hozzávalók ( egy átlagos tepsi mérethez ):
1/2 kg darált keksz
15 dkg porcukor
15 dkg Rama margarin
25 dkg darált dió ( vagy mandula )
4 ek. Nesquick kakaópor
kb. 1,5 dl forró víz ( felnőtt változatban Innländer Rum )
ízlés szerint mazsola
1 cs. ostyalap
4 ek. Nesquick kakaópor
kb. 1,5 dl forró víz ( felnőtt változatban Innländer Rum )
ízlés szerint mazsola
1 cs. ostyalap
A vizet felforrósítom, belekeverem a kakaót. Egy nagy tálba a kekszet, a porcukrot, és a margarint elkeverem, erre jöhet a meleg kakaó, majd ha összeállt a massza, a dió is.
Ha kész, ráhelyezem a felső ostyalapokat, majd leterítem egy törlőruhával. Nehezékként könyveket rakok rá - hogy egyenletes legyen a felszínük.
Egy éjszakát - legalább - állni hagyom, aztán éles késsel felszeletem.